dijous, 20 d’octubre del 2016

Xerrada Internet Segura


Benvolgudes famílies,

Tal com vàrem anunciar a la reunió inicial, ens hem posat en marxa per comptar amb diferents professionals que ens ajudaran a resoldre dubtes i conflictes que ens sorgeixen en el camí d´educar els nostres fills.
Començarem amb una xerrada DILLUNS 24 D´OCTUBRE A LES 17h A L´ESCOLA,  organitzada per la Conselleria d´Educació:
RISCS I PERILLS D’INTERNET: COM PREVENIR-LOS, COM DETECTAR-LOS I COM DENUNCIAR-LOS
Sabem els riscs que corren els nostres fills quan estan connectats a Internet? Sabem com detectar que el nostre fill té problemes de ciberassetjament? Sabem si el nostre fill és un ciberassetjador? Com prevenir-ho, com detectar-ho, com denunciar-ho… en el cas que sigui necessari!
La xerrada será impartida per Ajo Monzó, psicòloga especialitzada en educació. A més fa anys que investiga la relació de les TIC i els joves, els nadius digitals. És experta en pedagogia informacional, treball en xarxa i educació en la ciutadania digital, així com en aprenentatge electrònic (e-learning) i aprenentatge mixt (blended learning).
La durada prevista és d´una hora.

Aquesta mateixa especialista impartirà també tallers als nins durant l´horari lectiu sobre els riscs d´internet. Creiem que pot ser molt profitós, tant pels pares com pels fills, estar informats en aquest tema, bàsic pel nostre dia a dia.

Junta de l´AMIPA
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada