divendres, 22 de setembre del 2017

MUSIC TOGETHER




Vos presentam l' activitat de Music Together per a la nostra escola.

3 - 8 ANYS - PRESCHOOL CLASS
Cantar - ballar - tocar - moure - sentir, .., jocs de cançons - improvisació, ritme cançons 100% en anglès - percussió - teles - shakers - tambors - titelles ....
Patrons rítmics i melòdics, diferents tonalitats - mètriques - tons cançons jazz - swing - world music - folk ...

Què és Music Together® Preschool Class ?
Les sessions setmanals estan concebudes amb un " flow " que inclou un equilibri de cançons, estils , tonalitats , mètriques , rimes rítmiques , sessions d'improvisació instrumental , jocs de dits i activitats motrius. Són sessions 45 a 50 minuts i es desenvolupen per especialistes de Music Together en cooperació amb els mestres de classe del teu fill. La combinació i tipus d'activitats estan basades en la investigació , pel que ajuden al desenvolupament de la competència musical bàsica , dividida en la competència tonal i rítmica.


El programa Music Together Preschool classes és més actiu tant físicament com verbalment que Family class. Els nens participen de forma més independent. Ens introduïm en el llenguatge musical amb els nostres patrons tonals i rítmics interpretats amb el nostre principal instrument, el cos. Aquesta classe ofereix una experiència musical inspiradora per als nens. Els nens aprenen i expressen el ritme i la melodia formant els seus propis patrons rítmics i melòdics de manera imaginativa i interpretativa.


Quin material rebrem com a pares?

•1)Un CD doble professional i un preciós cançoner il·lustrat que inclou les lletres i les partitures de cada cançó
• 2)Un regal ; un instrument per al teu fill o entrades per a espectacles musicals cada trimestre.
• 3)Articles setmanals d'educació musical infantil per als pares per ajudar-los a comprendre i millorar el desenvolupament musical del nen.
• 4)Music Together a casa : Com ajudar el seu fill a créixer musicalment " DVD per a pares de les noves famílies.

Nombre d' alumnes: 6 - 15 alumnes

Més info: www.espaimusictogether.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada