diumenge, 15 de setembre del 2019

PROJECTE JUDO


PROPOSTA DE L’ACTIVITAT DE JUDO

PEL CEIP NADAL CAMPANER ARROM 


INTRODUCCIÓ:

     A les vostres mans teniu la proposta de l’activitat extraescolar de Judo, a càrrec del Club Dojo Muratore de Manacor amb el Mestre Dani Dominguez  En aquestes pàgines vos intentarem explicar el per què d’aquesta, així com la trajectòria del Club, el currículum del seus mestre i els seus trets més característics.


EL CLUB DOJO MURATORE:

   Som un Club amb més de 40 anys d’experiència ensenyant aquest meravellós esport a moltíssimes persones de Manacor, Porto Cristo, Porreres, etc. Actualment comptam amb un gran número d’alumnes repartits entre diferents col.legis (La Salle, Sant Francesc, Sant Vicenç de Paül, etc.) arreu del Llevant i Pal de Mallorca.

   Desde sempre hem tengut la idea del Judo com a EDUCACIÓ: física, mental-emocional, moral i social. Per aquest motiu a les nostres classes es veu el Judo com un camí on jugant els nins i nines poden exercitar-se i superar-se a si mateixos tant física com mentalment i emocionalment  i aprendre una sèrie de valors fonamentals per la vida com poden ésser: amistat, autocontrol, constància, coratge, respecte, i molts altres.


El MESTRE:

  • Daniel Domínguez San Nicolás: Cinturó Negre 6è Dan (cinturó blanc-vermell), Mestre-Entrenador Nacional, especialista en Katas ( Tècnica)
  • Membre de la selecció Nacional de Katas desde el 2015 fins l´actualitat gràcies a les dues medalles de Bronze i dues cuartes posicions dels 4 darrers Campionats d´Espanya de Katas
  • Bronze a l´Europeu de Judo-show del 2015 celebrat a Bèlgica
  • Bronze a la Copa Europea de Judo Katas del 2016 celebrada a Beègica
  • Tres quartes posicions dels darrers cinc campionats d'Espanya celebrats.
 

HORARIS I TARIFES :

   Les classes seran tots els Dilluns de 15.30h a 17h i sempre teniu la posibilitat de recuperar les classes a les que no pugueu assistir anat a qualsevol altre classe d´un altre municipi (també impartim classes a Manacor, Porreres …).

   Als nostres alumnes els oferim la possibilitat d’estar federats per poder tenir una assegurança adeqüada, alguns centres ja en disposen i algunes famílies també, no és obligatori. Els federats tenen, ademés de l’assegurança, la validesa dels distints graus (color del cinturó) que van obtenint i estan reconeguts a tot el món.

   Els nostres alumnes tenen la possibilitat de participar a tres trobades esportives al llarg del curs escolar:
   - Un trofeu de tècnica, exhibició pels pares i assistents.
   - Un trofeu de competició tradicional.
   - A més de diverses exhibicions a les escoles, fi de curs, residències, festes del municipi, etc.

   La tarifa es de 26€ i la forma de pagament és al final o al principi de les classes, al Mestre.

   Per dur a terme la pràctica del Judo l’únic que es necessita és un judogui o traje de judo que el podeu comprar al propi Mestre (el preu ronda els 22€ segons la talla del nin/a) de Judo o a qualsevol altre establiment.
Sempre aconsellam que primer es provi l'activitat durant una o dues setmanes sense el judogui , per estar segurs que l´activitat li agrada a l'infant, abans de fer l´inversió, i si algú te qualque judogui que li puguin deixar també el pot dur sense cap compromís.

   Moltes gràcies per la vostra atenció.

 

CLUB DOJO MURATORE.
PLAÇA SANT JAUME, 9 , CANTONADA VIA ALEMANYA MANACOR
TEL 605 315 169.
judoclown@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada